Gerard Keizer

gerard
  • CEO
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wietse Keizer

wietse
  • Office manager
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marisela Cornado-Garcia

 
  • Sales

Over ons

Door de jarenlange ervaring binnen de Medische Gezondheidszorg weten wij dat een goede ondersteuning en begeleiding op technisch gebied noodzakelijk, essentieel en veelal ook gewenst is. CS heeft technische service hoog in het vaandel staan.

Verkoopactiviteiten en technische service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Producten die door CS worden verkocht vallen, indien gewenst door de afnemer, dan ook volledig onder beheer van de service organisatie die kwalitatief een hoogwaardig product levert in nauwe samenwerking met de fabrikant.

Onze technische service organisatie is in staat om de reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in eigen werkplaats of op locatie. Daarnaast geven wij advies, trainingen en denken wij graag met onze klant mee om specifieke oplossingen te creëren. Tevens bieden wij ondersteuning aan fabrikanten en eindgebruikers in de vorm van detachering/derde partij onderhoud.

Om onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij, onder vooraf overeengekomen en vastgestelde condities, 24/7 bereikbaar voor dringende technisch medische calamiteiten.